Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

ElliBelli
CVR NR: 40277803

Levering

Leveringstiden hos ElliBelli.dk er afhængig af hvor mange rettelser mm., der er i produkterne.

Har du bestilt et digitalt produkt (Print selv, PDF-fil), så kan du forvente at få tilsendt produktet pr. mail indenfor 48 timer fra du har godkendt det fremsendte udkast via mail.

Har du bestilt et fysisk produkt, så kan du forvente at få tilsendt produkterne 3-10 dage efter du har godkendt det fremsendte udkast via mail.

Vores leveringsbetingelser på digitale filer er ikke afhængige af weekender og helligdage. Så godkender du dit udkast torsdag kl. 21.30, modtager du stadig dit produkt 48 timer efter. Der kan dog opstå længere levering på fysiske produkter op til weekender, ferier og helligdage.

Du kan være heldig at modtage produkterne tidligere end de 48 timer/3-10 dage, men der er der ingen garanti for. Det afhænger af, om der opstår pludselige rettelser, forsinkelser på fragt mm. Skulle der opstå længere leveringstid end oplyst her, så modtager du en mail herom. Denne vil give mulighed for at bekræfte en længere leveringstid, vælge en anden varer eller helt annullere dit køb.

Forsendelse

Bestiller du en print selv løsninger, så modtager du produktet som enten en PDF eller PNG-fil pr. mail.

Ved bestilling af fysiske produkter, så benytter vi DAO til forsendelser. Prisen er her fra 33,-

Priser

Alle priser hos ElliBelli er angivet i DKK, inkl. moms.

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.

Betaling

Hos ElliBelli kan du betale med Mobilpay. Ved alle køb betales der, når udkastet er godkendt. Dette gælder både for digitale - og fysiske produkter.

Bestilling

Se siden "Sådan bestiller du".

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på ElliBellis varer, hverken digitale eller fysiske. Fortrydelsesretten på produkter opsat udfra individuelle behov, eksempelvis invitationer, frafalder, såfremt vi har påbegyndt udarbejdelsen af det/de tilpassede produkter.

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation over fejl, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles ElliBelli inden for rimelig tid. Ved fejl og mangler fra vores side udbedres de hurtigst muligt og fremsendes digitalt pr. e-mail eller med DAO. Efter modtagelse af fil/produkt, skal filen gennemlæses af kunden og fejl/mangler skal meldes ud til ElliBelli indenfor rimelig tid. ElliBelli fraskriver sig al ansvar for fejl/mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte og/eller afholde udgifter i forbindelse med omtryk/ny skæring.

Forbehold

ElliBelli tager forbehold for kundens egne tastfejl i både ordre og personliggørelsen af vores produkter samt for billedkvalitaten i de evt. uploadede foto.

Personlige Oplysninger

Når du køber varer på ElliBelli skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn – Adresse – E-mail adresse - Telefonnummer. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med levering af bestilte varer. Oplysningerne registreres hos ElliBelli og opbevares i et år, hvorefter de slettes. Kun indehaveren af ElliBeli har adgang til de registrerede oplysninger, og garanterer at disse hverken sælges eller videregives til tredjepart uden accept. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Copyright

Al billed- og tekst materiale på ElliBelli.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.